Goede Doel

 

Zonnebloem Groesbeek

De Zonnebloem Groesbeek , al actief sinds 1949. Tegelijk met de landelijke Zonnebloem werd in Groesbeek door de huisarts Paul van Wayenburg gestart met activiteiten voor zieken. De Zonnebloem is landelijk en plaatselijk uitgegroeid tot een zeer grote vrijwilligersorganisatie met aandacht voor mensen die door ziekte of ouderdom niet mobiel meer zijn.

Van de binnenkomende gelden worden elk jaar een achttal activiteiten georganiseerd. Voor de meeste van u zijn bekend de vakantieweek, de zwartepietenactie, bezoek aan zieken, paasbrunch, picknick, dinerdag, kerstviering, muziekmiddag, uitstapje, dagboottocht.

 

 

 

 

De dagboottocht die dit jaar weer gehouden wordt is een van de leuke en grote activiteiten waaraan ongeveer 120 gasten deelnemen. Dit jaar vanuit Mook. Heerlijk een dag op de boot met diner tussen de middag. Dat wordt weer genieten.

We hebben in de regio Groesbeek ongeveer 160 gasten en 140 vrijwilligers. Iemand die oud of ziek is, kan zich aanmelden om als gast geregistreerd te worden. Wij proberen via contactpersonen in alle wijken en kerkdorpen enigszins in de gaten te houden of mensen tot de doelgroep gaan behoren. Informatie over en aanmelding als gast kan bij het secretariaat, mw. Truus Eeren, tel. 024-3975456.

 

 

 

 

 

ZDR zonnebloemlogo nieuw