Sponsormogelijkheden

Sponsoring Zwitserloot Dak Run 2016

Een groot evenement als de Zwitserloot Dak Run is de uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij zo’ n 2000 deelnemers, enkele duizenden toeschouwers en nog vele andere geïnteresseerden.

Er zijn diverse mogelijkheden om als bedrijf reclame te maken.

We werken met vijf verschillende pakketten die variëren van hoofdsponsoring tot sub-sponsoring. De pakketten bieden uw bedrijf o.a. de onderstaande mogelijkheden:

PR- mogelijkheden via de Website en Facebook, gratis deelname businessteam, logo vermeldingen in advertenties en nieuwsbrieven, reclame op flyers, uw bedrijfslogo en/ of redactioneel stuk in onze eigen krant, een advertentie in onze eigen krant én goede herkenbaarheid tijdens het evenement door de mogelijkheden voor bevestiging van spandoeken en vlaggen tijdens het evenement.

Het hoofdsponsorpakket is ruim omvattend voor maximale exposure voorafgaande en tijdens het evenement. Er zijn vijf hoofdsponsorpakketten beschikbaar.

Als hoofdsponsor zal er één van de lopen naar uw bedrijf worden vernoemd:

Bijvoorbeeld:

De Supercoop 5 km Run.

De Zwitserlootdak 10 km run

Onze organisatie ziet sponsoring echt als een partnership. De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in onderling overleg en is altijd maatwerk. Wij geloven vooral in loyale en meerjarige partnerships, om ook echt samen te kunnen groeien in een evenement. Uiteindelijk is het belangrijkste doel om samen met de partners een mooi evenement neer te zetten.

U kunt geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden tot samenwerking.

Voor meer informatie m.b.t. de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Bas Bakker en/ of Jeroen van Erp.

Tijdens kantooruren: 024-3977200

mail: j.erp82@upcmail.nl