Run2day 10 km Run

De Run2Day 10km Run is de ideale uitdaging voor de recreatieve- of wedstrijdloper. De run bestaat uit twee ronden met de start in het centrum van Groesbeek en loopt via de fraaie bossen door deze prachtige omgeving.

Parcours

Het parcours is exact 5000 meter lang en loopt via het centrum van Groesbeek door de bossen van Staatsbosbeheer. Start en Finish zijn op de Houtlaan nabij het oude kermisterrein. Het parcours begint vlak en gaat naar geleidelijk naar een hoogteverschil van 41 meter. Het parcours loopt over brede bospaden in een prachtige natuurlijke omgeving. Eenmaal “boven” wordt de route vervolgt door een lange, snelle afdaling richting de Finish.

Zwitserlootdak Run parcours 2015

Klik op de foto om te vergroten

Aanmelden

Via deze site kunt u zich inschrijven voor dit loopevenement. Dit kan tot zaterdag 2 juni a.s. om 22.00 uur! Het inschrijfgeld voor de 10 km bedraagt € 9.50

U kunt zich NIET op de dag zelf inschrijven! Startnummers ophalen bij het inschrijfbureau op het Montessori College aan de Nijverheidsstraat te Groesbeek.  

Inschrijfbureau

Het inschrijfbureau bevindt zich bij het het Montessori College aan de Nijverheidsweg te Groesbeek.  Zowel de deelnemers van de voor- en na-inschrijvingen melden zich hier aan voor de run. U ontvangt van de organisatie een enveloppe met een tag (chip), tyrip (aan tag en veter) en een startnummer dat u aan de voorzijde van u loopshirt moet bevestigen.

Start/finish

De start is om 12.10 uur op de Houtlaan te Groesbeek. Deze is slechts enkele honderde meters verwijderd van het inschrijfbureau. De toegang naar de start en startvakken worden met borden aangegeven.

Montessori College

Douche gelegenheid en kleedruimte vindt u naast het inschrijfbureau aan de Nijverheidsstraat in Groesbeek. Openingstijden : van 11.00 tot 17.00 uur.

Goede doel : De Zonnebloem

Bij het inschrijven kunt u een extra bijdrage storten voor de Zonnebloem, regio Groesbeek. Een uitgebreid verslag van alle activiteiten vindt u elders op deze site onder Zonnebloem.

Parkeren

Als u de auto in Groesbeek wilt parkeren, kunt u het beste de borden P-run volgen. Deze borden verwijzen u naar de diverse parkeermogelijkheden.

EHBO

Op het parcours en nabij de start/finish zijn EHBO posten ingericht.

Uitslagen op internet

Op zondag 3 juni 2018 staan om ongeveer 20.00 uur alle uitslagen op www.uitslagen.nl