Vrijwilligers

Vrijwilligers

Alle vrijwilligers hartelijk dank voor jullie bijdrage in 2017! Mede dank zij jullie is de 19e editie een geweldig succes geworden:

Hartelijk dank: Triatlonvereniging Cerberus, Dames korfbal vereniging De Horst, De Zonnebloem Groesbeek, Kandinsky College Molenhoek, Studenten HAN Nijmegen/Arnhem,  Appartementencomplex De Weem, Buurtbewoners Houtlaan-Bostraat-Binnenveld, Jan Beers Boomverzorging Groesbeek, Fietsers Road4Enery , alle coordinatoren, Jan en Beb van Wissing, Personeel Zwitserlootdak, Dweilorkest Drek pak Ow , Muziek Bas Janssen, Theo Peters EHBO, Running Team ZDR,  Jeroen Mijers van Van Kesteren Groesbeek, Roel van Ark StaatsBosBeheer, Axitraxi Nijmegen,  Supercoop Groesbeek, Run2Day Theo Vermanen, Pieter Schoenmakers, Truus Eeren, Fred en Ellen van Os, Bart Verhees (Website) en verder allen die hebben meegeholpen.

2018:

Een groot aantal vrijwilligers is ieder jaar in touw om de Zwitserloot Dak Run tot een succes te maken. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf zijn zo’n 150 vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen. Assistentie bij het parkeren, helpen bij de inschrijving, het opbouwen en opruimen van start en finish, de finishfuik en een taak aan het parcours zijn slechts enkele van de taken waarvoor vrijwilligers nodig zijn.

Wil je op zondag 3 juni 2018 ook de handen uit de mouwen steken, meld je dan aan als vrijwilliger. Je ontvangt dan een aantal weken voor de loop een aanmeldingsformulier, waarop je jouw voorkeurstaken voor de dag zelf (en eventueel in de voorbereiding) kunt aangeven. Je levert dan een bijdrage aan de charitatieve instelling ‘de Zonnebloem’, regio Groesbeek. Aanmelden kan via info@zwitserlootdakrun.nl

zwitserlootdakrun vrijwilliZwitserlootdakrun 2015 243Zwitserlootdakrun 2015 242