Kidsrun

COOP junioren Run en Axitraxi kids Run

De Kidsrun is één van het meest populairste loopevenement van Nederland. Ruim 600 kinderen lopen jaarlijks mee aan dit fantastische evenement in het hart van Groesbeek. Doe mee! Schrijf je in via je school of via de website.

Zwitserlootdakrun runnie

Onze mascotte, Runnie, nodigt alle jongens en meiden vanaf 3 tot en met 15 jaar uit om samen op een fraai parcours van 1000 meter een prachtige prestatie neer te zetten. Deelname is GRATIS!! Voor alle deelneem(st)ers is er een medaille en een herinneringtas met sportdrank van de COOP Groesbeek. Ook dit jaar start elke leeftijdsgroep apart! Op deze wijze lopen de leeftijdsgroepen niet door elkaar en kan iedereen goed zijn of haar positie bepalen. Er zijn acht leeftijdscategorieën en er zijn 54 bekers te verdelen voor de winnaars! Je persoonlijke looptijd is terug te vinden op deze site. Dit betekent dat je een tag (klein kaartje) krijgt en een tyrap (plastic strookje). Je maakt de tag vast aan je schoenveter. De tag zorgtvoor de tijd! Zie instructiefilmpje.

Naast de prijzen, Lopen we voor het goede doel: ‘de Zonnebloem’ regio Groesbeek. Elke deelname zorgt voor 1 euro voor deze charitatieve instelling!

Start COOP Junioren run 2018

14.00 uur Start Kids 13 t/m 15 jaar.

14.08 uur Start Kids 12 jaar.

14.16 uur Start Kids 11 jaar.

14.25 uur Start kids 10 jaar.

Start Axitraxi kids Run 2018

14.35 uur Start Kids 9 jaar.

14.43 uur Start Kids 8 jaar.

14.52 uur Start Kids 7 jaar.

15.01 uur Start Kids 3 t/m 6 jaar.

15.35 uur Prijsuitreiking Kids Run 1 km.

15.45 uur Prijsuitreiking beste school

Parcours Kidsrun 1000 meter
Zwitserlootdakrun Kidsrun parcours 2015

Klik op de foto om het beeld te vergroten.

Scholierenkampioenschappen:

Welke school scoort het beste en gaat ervan door met de grote beker?

De volgende scholen doen mee:

Groesbeek

Basisschool het Vossenhol

Basisschool Op De Horst

Basisschool Adelbrecht

Basisschool Breedeweg

Basisschool Gerardus Majella-Sionsheuvel

Basisschool de Sieppe

Carolusschool

 

Berg & Dal

Basisschool Titus Brandsma

1351

Malden

Basisschool Komeet

Basisschool de Tovercirkel

Basisschool de Vuurvogel

 

Molenhoek

Basisschool de grote Lier

 

Mook

Basisschool Adelbert

 

Beek-Ubbergen

Basisschool Biezenkamp

 

Millingen a/d Rijn

Basisschool St. Martinus

 

Milsbeek

Basisschool De Drie Vijvers

 1017

Inschrijven

Op school wordt voorlichting gegeven en krijg je de informatie mee naar huis. Bekijk deze samen met je ouders en schrijf in! Hoe? Bekijk ons stappenplan.

Zit je niet op de deelnemende scholen en wil je toch meedoen! Geen probleem natuurlijk! Schrijf je individueel in bij de Kidsrun. Je kunt dan zondagmorgen vanaf 10.00 uur je startnummer afhalen op het Montessori College aan de Nijverheidsweg te Groesbeek. Volg de borden “inschrijfbureau”, vanuit het marktterrein.

Hoe gaat het in zijn werk

Elke groep moet zich een kwartier voor hun eigen start opstellen op het voormalige kermisterrein aan de Houtlaan in het daarvoor bestemde vak. Vanaf hier worden zij begeleid naar de start. Pas als alle deelnemers van de leeftijdsgroep gefinisht zijn, wordt de volgende startgroep op het parkoers gelaten en naar de start begeleid.

Zorg dus dat je 15 minuten voor jouw start in het juiste startvak staat op het voormalig kermisterrein. Van hieruit word je naar de start begeleid. Je finisht weer op het kermisterrein. Je kleur op het startnummer correspondeert met de kleur van je startnummer.

1188

Het inschrijf stappenplan

Stap 1. Vraag aan je ouders of je mee mag doen?

Stap 2. Ga naar de site: www.zwitserlootdakrun.nl en schrijf je met behulp van je ouders in. Vul alle gegevens in en druk op verzenden. Doe dit zo snel mogelijk!

Stap 3. Controleer of u een bevestiging via uw mail ontvangt. Dit kan een aantal minuten duren.

Stap 4. Een paar dagen voor de Run ontvang je van je van de juffrouw of meneer op school een enveloppe met hierin je startnummer, tag, tyrip en een instructiebrief met een plattegrond.

Instructie Tag bevestigen aan schoen: http://www.runningpromotiongelderland.nl/tijdregistratie/

Stap 5. Maak het startnummer vast aan de voorkant van je T-shirt en maak je tyrip vast aan je tag en je vetervan de schoen.

Stap 6. Start op zondag 5 juni in jouw leeftijdsgroep en doe je best!

Stap 7. Na de finish geef je je tag weer terug aan de organisatie. Er zullen na de finish mensen staan, die je tyrip doorknippen en je tag in ontvangst nemen. Je krijgt dan een medaille en een tas met allerlei verassingen.

Stap 8. Controleer of je de tag hebt ingeleverd, voordat je naar huis gaat!

LET OP!!

Heb je je wel opgegeven, maar kun je helaas niet meer meedoen, geef dan de tag en startnummer weer terug aan je juffrouw of meneer. Ben je de tag vergeten terug te geven op de dag van de Run, geef ze dan ook zo snel mogelijk weer af op school.