Hardloopbegeleiding Let’s Go

Passie voor hardlopen

Hoe vaak hoor je niet, “Volgend jaar loop ik mee!” Maar het komt er maar niet van. Op zoek naar dat stukje vastigheid of het plezier om te blijven trainen. Hoe pak ik dit nu aan om 5 km hard te lopen? Hardloopbegeleiding Let’s Go is partner van de Zwitserlootdak Run. Wij adviseren deze loopgroep voor de ideale voorbereiding van de Zwisterlootdak Run.

Hardlopen is een geweldige manier om verder te komen. Zowel letterlijk als figuurlijk gesproken. Loopbegeleiding Let’s Go is ontstaan uit een passie voor lopen. De bossen in tijdens een vrij uurtje en je hoofd helemaal leeg maken. Genieten van de omgeving en, luisterend naar de geluiden van de natuur en de kadans van je voeten, innerlijk tot rust komen. Ondertussen verbeter je je conditie, verhoog je je weerstand en mag er daarna gerust een koekje bij de koffie. Hoe vaak heb je al willen beginnen? Elke keer is er wel een reden om het uit te stellen. Maar nu ben je tot dit punt gekomen en neem je de stok achter de deur van ons aan. Samen gaan we stap voor stap werken aan je loopstijl en je uithoudingsvermogen en ga je leren te ontspannen bij inspanning. Wij delen met jou onze passie voor lopen. Pas maar op, voor je het weet, wil je niet meer zonder. Regelmatig starten er nieuwe groepen op verschillende niveaus. Raadpleeg ons rooster voor de laatste update van tijden en niveaugroepen. In de meeste groepen is er nog plaats voor meer lopers, train je naar een bepaald evenement toe en wil je eens in groepsverband lopen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Door ons strippenkaartsysteem is het mogelijk af en toe een training te missen zonder extra kosten.

Natuurlijk ligt de nadruk bij Let’s Go op de trainingen, met als doel het verbeteren van je conditie. En voor sommigen het werken naar hardloopevenementen om een keer een 5 of 10 km of zelfs een halve marathon te lopen. Maar het is vooral de sfeer binnen de verschillende groepen die Let’s Go maken tot wat het nu is.

Een bosloop als training

De deelnemers stimuleren elkaar om op een verantwoorde wijze hun grenzen te verleggen en het prestatieniveau zo te verhogen. Maar het afsluiten van de trainingen onder het genot van een kop koffie; thee of iets anders bij Herberg ‘t Zwaantje of de kantine van sportpark Zuid, draagt zeker een steentje bij aan de sfeer die er heerst binnen Let’s Go.

Naam: Léon Nillessen
Tel: 06 – 41229296

E-mail: info@loopbegeleiding-letsgo.nl

Site: www.loopbegeleiding-letsgo.nl

Zwitserlootdakrun bedrijvenloop Letsgo 3